3-D animatie: Ooglidcorrectie onder

3-D animatie: Ooglidcorrectie onder

Een onderooglidcorrectie is de oplossing voor verslapte oogleden of wallen. Deze ontstaan vaak wanneer het schotje dat het vet tegen moet houden verzakt is. Door dit schotje te verstevigen, het uitpuilende vet deels te verwijderen en het huidoverschot te verwijderen bent u verlost van die vermoeide blik.

Bovenooglidcorrectie - 3D animatie van een bovenooglidcorrectie

Een vermoeid uiterlijk, een sombere blik, hangende oogleden: het zijn veelgehoorde klachten van mensen die een ooglidcorrectie overwegen. Bij Velthuis kliniek wordt u behandeld door ervaren specialisten.

Bij een bovenooglidcorrectie wordt een teveel aan huid en ander weefsel weggenomen, en ook kan de vorm van het oog verfraaid worden. Zo krijgt u de frisse oogopslag van vroeger terug. En omdat het litteken precies in de oogplooi valt, is het later nauwelijks zichtbaar.

Een ooglidcorrectie vraagt veel deskundigheid van de arts. Die moet namelijk goed kunnen inschatten hoe uw ogen er na de ingreep uit zullen gaan zien. Voor een ooglidcorrectie bent u bij Velthuis kliniek aan het juiste adres: de Consumentenbond heeft onze kliniek 4x als beste getest op het gebied van ooglidcorrecties.

Ooglidcorrectie - Wat kun je verwachten?

In deze video laten we zien hoe met een ooglidcorrectie hangende oogleden kunnen worden weggewerkt. Plastisch chirurgen van Boerhaave Medische vertellen hoe het gehele proces in zijn werk gaat, van eerste consult tot het eindresultaat. Ook vertellen zij welke operatietechnieken zij gebruiken en welke risico's er kleven aan een onder- of bovenooglidcorrectie.

Ziekenhuis.nl maakt in samenwerking met Gezondheidsplein.nl complexe medische informatie begrijpelijk. Met door artsen gecontroleerde animaties geven we uitleg over behandelingen en onderzoeken: wat is het, hoe gaat het in zijn werk en welke complicaties kunnen optreden. Ook laten we specialisten aan het woord die antwoord geven op vragen over behandelingen en ziektes. Verder komen ook patiënten aan bod die laten zien hoe zij hersteld zijn na een operatie. Abonneer je dus op ons videokanaal met wekelijks nieuwe uploads! Zo blijf je op de hoogte van alle gezondheidsontwikkelingen!

Gezondheidsplein YouTube Kanaal:
Abonneer je hier:

Blijf via onderstaande sociale media op de hoogte over welke medische behandelingen en onderzoeken:

Twitter:
Facebook:
Google +:

Leuk dat je keek! En vergeet niet onze video te LIKEN en een reactie achter te laten.
.html

Wellness Kliniek Belgie: Ooglidcorrectie: Mooie Resultaten

Plastische chirurgie ogen, cosmetische esthetische chirurgie: correctie oogleden, bovenoogleden, onderoogleden, wallen on de ogen, vet walletjes onderoogleden: schitterende resultaten in de Wellness Kliniek in Belgie: een aanrader!

Daphne haar boven en onderooglidcorrectie

In deze video zie je Daphne die vertelt over haar boven- en onderooglidcorrectie bij Bloemingdael Plastische Chirurgie. Ondanks de zwelling direct na de behandeling is ze meteen al erg blij met resultaat.

animatie film bovenooglid corretrie

Op deze animatier film wordt getoond hoe een bovenooglid correctie wordt uitgevoerd.

3-D animatie: Voorhoofdslift

Hoofdpijn, een beperkt gezichtsveld en een vermoeide, boze uitdrukking: dat zijn de typische gevolgen van omlaag gezakte wenkbrauwen en bovenoogleden. Omdat u de hele dag bezig bent uw oogleden op te tillen, kunnen er bovendien horizontale rimpels op het voorhoofd ontstaan. Een voorhoofdslift lost dit probleem op. En dankzij de endoscopische methode zijn daar slechts zes kleine, onzichtbare sneetjes voor nodig.

spreekuurfilm ooglidcorrectie

Gefilmd fragment van het spreekuur bezoek ivm een onder en bovenooglidcorrectie

Ooglift zonder operatie

Zonder snijden een heldere blik

Het kan vanaf nu bij JVClinic!

Ooglidcorrectie - Huisartskliniek Westervoort

Bij Huisartskliniek werken speciaal opgeleide huisartsen die ooglidcorrecties uitvoeren tegen een eerlijke prijs. Wilt u meer weten over deze ingreep? Bekijk dan hier de video. Ook kunt u een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen bij een van de aangesloten cosmetisch huisartsen.

bovenooglidcorrectie

Een gefilmde operatie van een bovenooglid correctie door plastisch chirurg Erik Laban. Onder plaatselijke verdoving wordt het huidoverschot van het bovenooglid verwijderd.

OOGLIDCORRECTIE incl. VOOR- en NA foto - WIEMOOIWILZIJN

Altijd al willen weten wat er gebeurt tijdens een bovenooglidcorrectie? Heb jij even mazzel... We vertellen in deze video niet alleen over onze eigen ooglidcorrecties, maar we laten je precies zien hoe de operatie wordt uitgevoerd! En nog een bonus; deze behandeling is inclusief enkelzijdige lokale wenkbrauwlift.

LET OP! De beelden van de ingreep zijn wel expliciet. Niet voor mensen met een zwakke maag :)

Ooglidcorrectie -- Wanneer wordt dit gedaan?

In deze animatie vertellen we je wat wordt gedaan bij een onder- en bovenooglidcorrectie. Ook de redenen van een ooglidcorrectie komen aan bod zoals hangen oogleden, een vermoeide oogopslag of wallen. Tot slot komt het herstel en resultaat van de cosmetische ingreep aan bod.
Ziekenhuis.nl maakt in samenwerking met Gezondheidsplein.nl complexe medische informatie begrijpelijk. Met door artsen gecontroleerde animaties geven we uitleg over behandelingen en onderzoeken: wat is het, hoe gaat het in zijn werk en welke complicaties kunnen optreden. Ook laten we specialisten aan het woord die antwoord geven op vragen over behandelingen en ziektes. Verder komen ook patiënten aan bod die laten zien hoe zij hersteld zijn na een operatie. Abonneer je dus op ons videokanaal met wekelijks nieuwe uploads! Zo blijf je op de hoogte van alle gezondheidsontwikkelingen!

Gezondheidsplein YouTube Kanaal:
Abonneer je hier:

Blijf via onderstaande sociale media op de hoogte over welke medische behandelingen en onderzoeken:

Twitter:
Facebook:
Google +:

Leuk dat je keek! En vergeet niet onze video te LIKEN en een reactie achter te laten.

Ooglidcorrectie Animatie - Boerhaave Medisch Centrum

Deze animatie laat u zien hoe de ooglidcorrectie bij Boerhaave Medisch Centrum wordt uitgevoerd.

Boerhaave Medisch Centrum is dé kliniek voor plastische chirurgie. De Boerhaave kliniek is al meer dan 100 jaar gevestigd in Amsterdam. Wij zijn ZKN en ISO gecertificeerd en hebben geen wachtlijsten. Wij zijn 7 dagen per week van 07.00 tot 21.00 geopend. U kunt zowel 's avonds als in het weekend gratis en vrijblijvend op consult komen bij de behandelende plastisch chirurg!

Boerhaave Medisch Centrum stelt zich ten doel de hoogste kwaliteit zorg te bieden. Kwaliteit die zich niet alleen uit in de behandeling zelf, maar ook in onze medewerkers en in onze voor- en nazorg. Door helder advies en duidelijke informatie vooraf en een goede begeleiding van onze patiënten tijdens en na de behandeling denken wij deze kwaliteit te kunnen waarborgen.

Het feit dat wij één van de grootste klinieken in Nederland zijn en jarenlange ervaring hebben wil niet zeggen dat wij niet continu naar verbetering streven. Boerhaave Medisch Centrum wil namelijk de voorloper in de zorgsector blijven door ook in de toekomst te werken volgens de nieuwste medische inzichten en technieken. Op de afdeling cosmetische zorg bieden wij plastische chirurgie op topniveau. 365 dagen per jaar kunt u bij ons terecht ook voor niet-operatieve behandelingen zoals injectables (inspuitingen), permanent ontharen en de maagballon.

Bel voor een afspraak 020 30 500 30 of ga naar onze website:


Volg ons ook op:
Facebook:
Google+:
Pinterest:
Instagram:

Boven- en onderooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie -of het nu om een bovenooglidcorrectie of een onderooglidcorrectie gaat- kan een groot verschil maken voor uw uiterlijk. Het geeft u een frissere blik, u ziet er wakker, uitgerust en vaak jaren jonger uit.

Toch vraagt deze ingreep wel om veel vakmanschap. Fijn om te weten dat de Consumentenbond Velthuis Kliniek 4x als beste heeft getest op het gebied van ooglidcorrecties. U bent dus in vertrouwde handen.

Mijn ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie. Hoe kom je tot je uiteindelijke beslissing om een operatie te ondergaan? Wat houdt een ooglidcorrectie nu precies in en waar moet je allemaal rekening mee houden? Binnenkort alle informatie op mijn blog (vanaf 3 dec online) en nu alvast het filmpje van mijn ooglidcorrectie

Bloemingdael ooglidcorrectie

In deze video wordt een correctie van de bovenoogleden uitgevoerd door drs. Kalam Ahmed. Een ooglidcorrectie is een veel uitgevoerde ingreep. De behandeling is relatief simpel met een korte herstelperiode. Cliënten ervaren na de behandeling, buiten het esthetische voordeel, verlichting van klachten als een vermoeide blik, zware ogen en irritatie tussen de huidplooi.

Meer informatie over ooglidcorrecties vindt je hier:

Ooglidcorrectie door plastisch chirurg - ABC Clinic

Last van hangende oogleden, wallen onder de ogen of heeft u een vermoeide uitstraling? Op vindt u alle informatie over ooglidcorrecties bij ABC Clinic.
Een ooglidcorrectie is de ideale oplossing voor een vermoeide uitstraling!

Borstvergroting 3-D animatie - Velthuis kliniek

Vindt u uw borsten te klein in verhouding tot de rest van uw lichaam, of zijn uw borsten (bijvoorbeeld na een zwangerschap) slapper geworden? Met een borstvergroting brengen we uw figuur beter in balans. De ingreep wordt vooral uitgevoerd bij vrouwen die vinden dat hun borsten te klein zijn en bij vrouwen die door een zwangerschap of gewichtsverlies minder stevige of kleinere borsten hebben gekregen. Ook hangende borsten kunnen we corrigeren. Door een zacht en natuurlijk aanvoelend siliconenimplantaat in te brengen krijgen uw borsten en decolleté meer vulling. En u eindelijk het figuur dat u altijd al wilde.

Elke vrouw is anders, dus uw borsten zijn uniek. Het kan zijn dat u alleen wat meer volume wenst, maar misschien is er ook een borstlift nodig. Dan is het goed om te weten dat bij Velthuis kliniek elk jaar honderden borstcorrecties worden uitgevoerd.

Onze plastisch chirurgen zijn dus echte experts op dit gebied en kunnen uw borsten naar wens verfraaien. Uiteraard werken we uitsluitend met de nieuwste generatie siliconen implantaten die volstrekt veilig zijn. Dankzij het uitgebreide assortiment implantaten in vele vormen en maten kunnen we niet alleen het volume maar ook de vorm van uw nieuwe borsten vooraf heel exact bepalen.

Tijdens het consult vindt een uitgebreide passessie plaats, waarbij u samen met de arts de implantaten kiest. Als de implantaten eenmaal worden ingebracht,gaat dit via een sneetje in de borstplooi. Omdat het litteken straks onder de borst valt, is het niet of nauwelijks te zien. De implantaten kunnen op de grote borstspier, onder de grote borstspier of deels onder de borstpier (dual plane) geplaatst worden. Welke methode voor u geschikt is, hangt mede af van uw lichaamsbouw. De arts kan u precies vertellen welke methode bij u het mooiste resultaat geeft. Een borstvergroting vindt plaats onder narcose. Veel mensen zien daar tegenop, maar omdat we speciale narcosemiddelen gebruiken kunnen we voorkomen dat u misselijk bent na de ingreep. Ook voor veel pijn hoeft u niet bang te zijn; Velthuis kliniek werkt als enige kliniek in Nederland met een speciaal middel voor extra pijnbestrijding na de behandeling. Tijdens de behandeling wordt een verdovingsmiddel in de borstholte gespoten dat nog enige dagen doorwerkt. Uw comfort staat bij ons voorop! De eerste dagen moet u het rustig aan doen en na een week zien we u weer terug voor de controle.

Goed om te weten: wij werken met een nieuwe methode van pijnbestrijding, waarbij u al vóór de behandeling met medicatie begint. Daardoor heeft u vlak na de ingreep, maar ook de dagen daarna, zo min mogelijk last. Een unieke aanpak om uw comfort te verhogen. Hiernaast staan veiligheid en kwaliteit voorop bij Velthuis kliniek.

Volg ons YouTube kanaal:
Facebook:
Twitter:

Bovenooglidcorrectie bij ABC Clinic.

In deze video zijn twee ooglidcorrecties te zien . 'Wat Vrouwen Willen' volgt het stel Margot en Edwin bij hun bovenooglidcorrectie bij ABC Clinic. De ingreep wordt uitgevoerd door plastisch chirurg Gerd Fabré. Meer informatie vindt u op

Shares

Check Also

Menu