3-D animatie: Ooglidcorrectie onder

3-D animatie: Ooglidcorrectie onder

Een onderooglidcorrectie is de oplossing voor verslapte oogleden of wallen. Deze ontstaan vaak wanneer het schotje dat het vet tegen moet houden verzakt is. Door dit schotje te verstevigen, het uitpuilende vet deels te verwijderen en het huidoverschot te verwijderen bent u verlost van die vermoeide blik.

Bovenooglidcorrectie - 3D animatie van een bovenooglidcorrectie

Een vermoeid uiterlijk, een sombere blik, hangende oogleden: het zijn veelgehoorde klachten van mensen die een ooglidcorrectie overwegen. Bij Velthuis kliniek wordt u behandeld door ervaren specialisten.

Bij een bovenooglidcorrectie wordt een teveel aan huid en ander weefsel weggenomen, en ook kan de vorm van het oog verfraaid worden. Zo krijgt u de frisse oogopslag van vroeger terug. En omdat het litteken precies in de oogplooi valt, is het later nauwelijks zichtbaar.

Een ooglidcorrectie vraagt veel deskundigheid van de arts. Die moet namelijk goed kunnen inschatten hoe uw ogen er na de ingreep uit zullen gaan zien. Voor een ooglidcorrectie bent u bij Velthuis kliniek aan het juiste adres: de Consumentenbond heeft onze kliniek 4x als beste getest op het gebied van ooglidcorrecties.

Ooglidcorrectie - Wat kun je verwachten?

In deze video laten we zien hoe met een ooglidcorrectie hangende oogleden kunnen worden weggewerkt. Plastisch chirurgen van Boerhaave Medische vertellen hoe het gehele proces in zijn werk gaat, van eerste consult tot het eindresultaat. Ook vertellen zij welke operatietechnieken zij gebruiken en welke risico's er kleven aan een onder- of bovenooglidcorrectie.

Ziekenhuis.nl maakt in samenwerking met Gezondheidsplein.nl complexe medische informatie begrijpelijk. Met door artsen gecontroleerde animaties geven we uitleg over behandelingen en onderzoeken: wat is het, hoe gaat het in zijn werk en welke complicaties kunnen optreden. Ook laten we specialisten aan het woord die antwoord geven op vragen over behandelingen en ziektes. Verder komen ook patiënten aan bod die laten zien hoe zij hersteld zijn na een operatie. Abonneer je dus op ons videokanaal met wekelijks nieuwe uploads! Zo blijf je op de hoogte van alle gezondheidsontwikkelingen!

Gezondheidsplein YouTube Kanaal:
Abonneer je hier:

Blijf via onderstaande sociale media op de hoogte over welke medische behandelingen en onderzoeken:

Twitter:
Facebook:
Google +:

Leuk dat je keek! En vergeet niet onze video te LIKEN en een reactie achter te laten.
.html

3-D animatie: Voorhoofdslift

Hoofdpijn, een beperkt gezichtsveld en een vermoeide, boze uitdrukking: dat zijn de typische gevolgen van omlaag gezakte wenkbrauwen en bovenoogleden. Omdat u de hele dag bezig bent uw oogleden op te tillen, kunnen er bovendien horizontale rimpels op het voorhoofd ontstaan. Een voorhoofdslift lost dit probleem op. En dankzij de endoscopische methode zijn daar slechts zes kleine, onzichtbare sneetjes voor nodig.

bovenooglidcorrectie

Een gefilmde operatie van een bovenooglid correctie door plastisch chirurg Erik Laban. Onder plaatselijke verdoving wordt het huidoverschot van het bovenooglid verwijderd.

3-D animatie: Borstvergroting

Een borstvergroting maakt uw borsten niet alleen voller, maar ook mooier van vorm. Alles hangt af van de juiste prothese én de juiste techniek. Hier ziet u hoe de ingreep verloopt.

De ooglidcorrectie deel 3: blauwe plekken

Blauwe plekken bij een ooglidcorrectie zijn afhankelijk van de ervaring van de chirurg en de bloedstolling van de patient zelf. Daarnaast zijn alcohol en pijnstillers van invloed op de zwelling en de blauwe plekken na afloop van een ooglidcorrectie. Kijk voor meer informatie op

Daphne haar ooglidcorrectie operatie film bij VandenBroecke Kliniek

Daphne haar ooglidcorrectie werd volledig gefilmd. VandenBroecke Kliniek is 100% gespecialiseerd in ooglidcorrecties.

spreekuurfilm ooglidcorrectie

Gefilmd fragment van het spreekuur bezoek ivm een onder en bovenooglidcorrectie

Ooglidcorrectie Animatie - Boerhaave Medisch Centrum

Deze animatie laat u zien hoe de ooglidcorrectie bij Boerhaave Medisch Centrum wordt uitgevoerd.

Boerhaave Medisch Centrum is dé kliniek voor plastische chirurgie. De Boerhaave kliniek is al meer dan 100 jaar gevestigd in Amsterdam. Wij zijn ZKN en ISO gecertificeerd en hebben geen wachtlijsten. Wij zijn 7 dagen per week van 07.00 tot 21.00 geopend. U kunt zowel 's avonds als in het weekend gratis en vrijblijvend op consult komen bij de behandelende plastisch chirurg!

Boerhaave Medisch Centrum stelt zich ten doel de hoogste kwaliteit zorg te bieden. Kwaliteit die zich niet alleen uit in de behandeling zelf, maar ook in onze medewerkers en in onze voor- en nazorg. Door helder advies en duidelijke informatie vooraf en een goede begeleiding van onze patiënten tijdens en na de behandeling denken wij deze kwaliteit te kunnen waarborgen.

Het feit dat wij één van de grootste klinieken in Nederland zijn en jarenlange ervaring hebben wil niet zeggen dat wij niet continu naar verbetering streven. Boerhaave Medisch Centrum wil namelijk de voorloper in de zorgsector blijven door ook in de toekomst te werken volgens de nieuwste medische inzichten en technieken. Op de afdeling cosmetische zorg bieden wij plastische chirurgie op topniveau. 365 dagen per jaar kunt u bij ons terecht ook voor niet-operatieve behandelingen zoals injectables (inspuitingen), permanent ontharen en de maagballon.

Bel voor een afspraak 020 30 500 30 of ga naar onze website:


Volg ons ook op:
Facebook:
Google+:
Pinterest:
Instagram:

Bovenooglidcorrectie

Bovenooglidcorrectie - ooglidcorrectie

Met een bovenooglidcorrectie worden hangende oogleden gecorrigeerd. De overhangende oogleden kunnen een sombere, boze blik of een vermoeide oogopslag veroorzaken. Een ooglidcorrectie kan een oplossing bieden.

Ooglift Ooglidcorrectie Zonder Snijden PlexR® 070 3941341 www.bogar.nl/ooglift


Tel. 070 - 3941341

PlexR behoort tot één van de meest innovatieve en nieuwe generatie medische apparatuur. Het wordt toegepast voor effectieve, veilige niet invasieve medisch/cosmetische behandelingen.

HOE WERKT HET?

Voor diverse chirurgische ingrepen (zonder scalpels & hechtingen) kan PlexR worden ingezet worden als een effectief alternatief zoals o.a. :

• Ooglift / Ooglidcorrectie

• Het verwijderen overtollige huid, kraaienpootjes en rokerslijntjes

• Lifting van wenkbrauwen, hals, mondhoeken en andere esthetische indicaties

Het resultaat van een PlexR behandeling is definitief en direct zichtbaar. Dit komt doordat een gesublimeerde huid niet in staat is zich te “herstellen”. Het gevolg hiervan is dat het resultaat van de behandeling permanent is.

Behalve het directe effect van lifting, kan er op langer termijn ook verjonging van de huid worden waargenomen. Dit omdat een behandeling met plasma tevens zorgt voor een indirecte biostimulatie in de diepere huidlagen. Het resultaat hiervan is dat aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels worden gestimuleerd. Hierdoor krijgen de behandelde gebieden een extra boost in stevigheid en volume. Dit in combinatie met de herstructurering van het bindweefsel.

BETAALBAAR
De niet-invasieve PlexR behandelingen zijn betaalbaar en voordeliger dan operatieve ingrepen.

BEHANDELEND ARTS

Behandelingen met de PlexR worden bij Bogar uitgevoerd door de zelfstandig handelend arts Robin Ernsting die speciaal voor deze methode is getraind.

TARIEVEN

• Boven ooglidcorrectie / ooglift € 550,00

• Onder ooglidcorrectie / ooglift € 350,00

• Kleine zone vanaf € 350,00 (b.v. wenkbrauwlift of verticale lijntjes bovenlip

• Mediumzone vanaf € 550,00 (b.v. voorhoofd met wenkbrauwlift of verticale lijntjes boven- en onderlip).

• Grote zone vanaf € 750,00 (b.v. hals versteviging en lifting)

ooglift, ooglidcorrectie, wenkbrauwlift, wenkbrauwen liften, kraaienpootjes, kraaienpootjes verwijderen, rimpels verwijderen, hals verstrakken, rokerslijntjes, oogliftcorrectie, hangende oogleden, ooglidcorrectie prijs, bovenooglidcorrectie, oogleden liften, prijs ooglidcorrectie, ooglidcorrectie aanbieding, bovenste ooglidcorrectie, ooglidcorrectie met laser, ooglift ervaringen, ooglidcorrectie kosten, ooglidcorrectie laser, laser oogcorrectie, oog liften, ooglidcorrectie laser ervaringen.070 3941341
Visseringlaan 20 B
2288 ER Rijswijk

Onderooglidcorrectie Jeroen Smits bij ABC Clinic

Presentator en ondernemer Jeroen Smits heeft zijn wallen laten behandelen bij ABC Clinic. Naar aanleiding van een gesprek met cosmetisch arts Arthur Ludlage en plastisch chirurg Gerd Fabre heeft Jeroen gekozen voor de chirurgische ooglidcorrectie. Het alternatief waren injectables. Echter, zijn voorkeur gaat uit naar een definitieve oplossing voor zijn wallen onder de ogen.

Daphne haar boven en onderooglidcorrectie

In deze video zie je Daphne die vertelt over haar boven- en onderooglidcorrectie bij Bloemingdael Plastische Chirurgie. Ondanks de zwelling direct na de behandeling is ze meteen al erg blij met resultaat.

Ooglidcorrectie door plastisch chirurg - ABC Clinic

Last van hangende oogleden, wallen onder de ogen of heeft u een vermoeide uitstraling? Op vindt u alle informatie over ooglidcorrecties bij ABC Clinic.
Een ooglidcorrectie is de ideale oplossing voor een vermoeide uitstraling!

Onderooglidcorrectie via de binnenkant vh ooglid

Een gefilmde operatie van een onderooglid correctie via de binnenkant van het ooglid. Onder plaatselijke verdoving wordt wat uitpuilend vet verwijderd via een sneetje aan de binnenkant van het onderooglid

Ooglidcorrectie specialist Ooglift, Maarssen

Promotiefilm van Ooglift BV, ooglidcorrectie specialist te Maarssen. Zie voor meer info onze webpagina Alle rechten voorbehouden.

animatie film bovenooglid corretrie

Op deze animatier film wordt getoond hoe een bovenooglid correctie wordt uitgevoerd.

Ooglidcorrectie -- Wanneer wordt dit gedaan?

In deze animatie vertellen we je wat wordt gedaan bij een onder- en bovenooglidcorrectie. Ook de redenen van een ooglidcorrectie komen aan bod zoals hangen oogleden, een vermoeide oogopslag of wallen. Tot slot komt het herstel en resultaat van de cosmetische ingreep aan bod.
Ziekenhuis.nl maakt in samenwerking met Gezondheidsplein.nl complexe medische informatie begrijpelijk. Met door artsen gecontroleerde animaties geven we uitleg over behandelingen en onderzoeken: wat is het, hoe gaat het in zijn werk en welke complicaties kunnen optreden. Ook laten we specialisten aan het woord die antwoord geven op vragen over behandelingen en ziektes. Verder komen ook patiënten aan bod die laten zien hoe zij hersteld zijn na een operatie. Abonneer je dus op ons videokanaal met wekelijks nieuwe uploads! Zo blijf je op de hoogte van alle gezondheidsontwikkelingen!

Gezondheidsplein YouTube Kanaal:
Abonneer je hier:

Blijf via onderstaande sociale media op de hoogte over welke medische behandelingen en onderzoeken:

Twitter:
Facebook:
Google +:

Leuk dat je keek! En vergeet niet onze video te LIKEN en een reactie achter te laten.

Ooglidcorrectie operatie film bij VandenBroecke Kliniek

VandenBroecke Kliniek is 100% gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Bovendien is de behandelend arts altijd een ervaren plastisch chirurg. Hangende oogleden zijn vaak de reden van een ooglidcorrectie. In Nederland wordt deze ingreep meer dan 30.000 keer per jaar uitgevoerd. In onze moderne kliniek behandelen wij in een veilige omgeving. Doelstelling is altijd een optimaal en natuurlijk resultaat.

Shares

Check Also

Menu