Joyce haar ooglift met PleXr

Joyce haar ooglift met PleXr

In deze video zie je Joyce (37) die last heeft van haar vermoeide blik. De PleXr belooft de huid te verstrakken en zo het oog te liften. De behandeling is Joyce meegevallen, het herstel daarentegen...

Hou de website in de gaten voor de voor- en na foto!

Ooglifting met PlexR

PLEXR® Soft Surgery is een van de meest innovatieve en effectieve medische apparaten voor niet invasieve medisch/cosmetische behandelingen en is nu ook in Nederland beschikbaar. Het apparaat is ontwikkeld in Italië door Prof. Dr. Giorgio Fippo en is hét alternatief voor klassieke esthetische chirurgie. Meer informatie? Ga naar

Alles over de PlexR | Furrow.nl

De Plexr is een nieuwe behandeling waarmee je zonder naald of mes je huid kan verstrakken. Met behulp van (kleine) bliksemflitsen zorgt het apparaat ervoor dat je huidvezels worden samengetrokken met als gevolg een liftend effect. Vooral de dunne huid rond je ogen is geschikt om te behandelen met de Plexr en daarom wordt hij ook wel gezien als hét alternatief voor de ooglidcorrectie.

Maar er zijn meer gebieden die je met de Plexr kunt behandelen. Benieuwd of jouw indicatie erbij staat? In deze video vertelt cosmetisch arts Rogier Meulenaar alles over de mogelijkheden (en resultaten!) van de Plexr.

Wil je niets missen van mijn video's? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:

Plasma behandeling met PlexR

Ooglidcorrectie boven en onder oogleden, kraaien pootjes, liplijntjes, hals en kin lach rimpels

Verwijdering lipplooien, hals- & facelifting met PlexR methode

Verwijdering lipplooien, hals- & facelifting met PlexR methode

Ooglidcorrectie & lifting met PlexR

Een ooglidcorrectie met de PlexR methode levert direct en permanent resultaat op. Volg ons voor meer videos!

Ooglid- & wenkbrauwlifting met PlexR

PlexR behandelingen geven direct een definitief resultaat. De PlexR kan gebruikt worden voor het verwijderen van overtollig huid, facelifting, rimpelverwijdering & meer. Volg ons voor meer video's en updates!

Hoe geneest Plexr; Plexr/filler/laser_gezicht_uitgangssituatie

Ik was heel benieuwd hoe een standaard gezicht als het mijne wel/niet zou veranderen van de moderne cosmetische zorg.

Uitgangssituatie
- dunnere bovenlip door leeftijd
- rokerslijntjes zonder te roken
- langzaam toenemende couperose
- totaal gebrek aan huidverzorging
-groeiende onderkin/slappere huid hals

PLEXR BEHANDELING | OOGLIFT

Huisartskliniek Westervoort (binnenkort ook landelijk) biedt de innovatieve Soft Surgery / PlexR behandeling. De PlexR behandeling behoort tot de nieuwste generatie huidbehandelingen. Ons apparaat is voorzien van de allernieuwste, verbeterde technologie. Hiermee bieden we u één van de meest innovatieve, effectieve en veilige medische methodes voor niet-invasieve medische/cosmetische behandelingen.

Voordelen: geen snijwerk, geen hechtingen.
Behandelingen: ooglift, huidverjonging en -verstrakking, kleine chirurgische ingrepen als het verwijderen van moedervlekken, wratjes, bultjes, littekens, acne of gele plekjes rondom de oogleden.

PlexR, ooglidcorrectie zonder te snijden, en rimpels weg,bij Skintastics

PlexR behandeling bij Skintastics Cosmetische Kliniek, ooglidcorrectie zonder te snijden. Rimpels minder/weg zonder een facelift.consult bij Skintastics is gratis en vrijblijvend. PlexR

Ooglift Ooglidcorrectie Zonder Snijden PlexR® 070 3941341 www.bogar.nl/ooglift


Tel. 070 - 3941341

PlexR behoort tot één van de meest innovatieve en nieuwe generatie medische apparatuur. Het wordt toegepast voor effectieve, veilige niet invasieve medisch/cosmetische behandelingen.

HOE WERKT HET?

Voor diverse chirurgische ingrepen (zonder scalpels & hechtingen) kan PlexR worden ingezet worden als een effectief alternatief zoals o.a. :

• Ooglift / Ooglidcorrectie

• Het verwijderen overtollige huid, kraaienpootjes en rokerslijntjes

• Lifting van wenkbrauwen, hals, mondhoeken en andere esthetische indicaties

Het resultaat van een PlexR behandeling is definitief en direct zichtbaar. Dit komt doordat een gesublimeerde huid niet in staat is zich te “herstellen”. Het gevolg hiervan is dat het resultaat van de behandeling permanent is.

Behalve het directe effect van lifting, kan er op langer termijn ook verjonging van de huid worden waargenomen. Dit omdat een behandeling met plasma tevens zorgt voor een indirecte biostimulatie in de diepere huidlagen. Het resultaat hiervan is dat aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels worden gestimuleerd. Hierdoor krijgen de behandelde gebieden een extra boost in stevigheid en volume. Dit in combinatie met de herstructurering van het bindweefsel.

BETAALBAAR
De niet-invasieve PlexR behandelingen zijn betaalbaar en voordeliger dan operatieve ingrepen.

BEHANDELEND ARTS

Behandelingen met de PlexR worden bij Bogar uitgevoerd door de zelfstandig handelend arts Robin Ernsting die speciaal voor deze methode is getraind.

TARIEVEN

• Boven ooglidcorrectie / ooglift € 550,00

• Onder ooglidcorrectie / ooglift € 350,00

• Kleine zone vanaf € 350,00 (b.v. wenkbrauwlift of verticale lijntjes bovenlip

• Mediumzone vanaf € 550,00 (b.v. voorhoofd met wenkbrauwlift of verticale lijntjes boven- en onderlip).

• Grote zone vanaf € 750,00 (b.v. hals versteviging en lifting)

ooglift, ooglidcorrectie, wenkbrauwlift, wenkbrauwen liften, kraaienpootjes, kraaienpootjes verwijderen, rimpels verwijderen, hals verstrakken, rokerslijntjes, oogliftcorrectie, hangende oogleden, ooglidcorrectie prijs, bovenooglidcorrectie, oogleden liften, prijs ooglidcorrectie, ooglidcorrectie aanbieding, bovenste ooglidcorrectie, ooglidcorrectie met laser, ooglift ervaringen, ooglidcorrectie kosten, ooglidcorrectie laser, laser oogcorrectie, oog liften, ooglidcorrectie laser ervaringen.070 3941341
Visseringlaan 20 B
2288 ER Rijswijk

Plexr for Tattoo Removal | Dr. Maryam Zamani

Tattoo removal using plexr - performed by Dr. Maryam Zamani.

Dr. Maryam Zamani is a leading Oculoplastic Surgeon and Facial Aesthetic Doctor at the Cadogan Clinic in London. She is also the founder of MZ Skin.

Ooglift zonder operatie

Zonder snijden een heldere blik

Het kan vanaf nu bij JVClinic!

Hoe geneest Plexr_maand later

ruim een maand na Plexr behandeling fronsrimpel, voorhoofd, wenkbrauwlift.

arts : Willeke Kamphof, Haarlem

Hoe geneest Plexr; twee weken behandeling

Rode huid na PlexR | FURROW.NL

De PlexR wordt gezien als het alternatief voor een ooglidcorrectie, maar na afloop van de behandeling moet je rekening houden met een rode huid, pijn, korstjes, jeuk en opgezwollen ogen.
Om hyperpigmentatie (permanente rode verkleuring van je huid) en andere bijwerkingen te voorkomen is de nazorg misschien wel net zo belangrijk als de behandeling zelf.
In deze video legt cosmetisch arts Rogier Meulenaar alles uit over hoe je je huid het beste kan verzorgen en wat je kan doen als je last hebt een rode huid na de PlexR-behandeling.Wil je niets missen van mijn video's? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:

hoe geneest een Plexr behandeling_ dag 4

De drie dagen ervoor heeft er speciale make-up op gezeten. Nu net onder de douche vandaan

arts: willeke Kamphof, Haarlem

OOGLIDCORRECTIE incl. VOOR- en NA foto - WIEMOOIWILZIJN

Altijd al willen weten wat er gebeurt tijdens een bovenooglidcorrectie? Heb jij even mazzel... We vertellen in deze video niet alleen over onze eigen ooglidcorrecties, maar we laten je precies zien hoe de operatie wordt uitgevoerd! En nog een bonus; deze behandeling is inclusief enkelzijdige lokale wenkbrauwlift.

LET OP! De beelden van de ingreep zijn wel expliciet. Niet voor mensen met een zwakke maag :)

Purebeau Fibroblast ooglift zonder operatie / Eyelift NO SERGERY by All Seasons Beauty Studio

DE PUREBEAU FIBROBLAST BEHANDELING!
Deze behandeling is een doorbraak in de schoonheidswereld.

Wat is een fibroblast behandeling?
De fibroblast behandeling is een alternatief voor de plastisch chirurg.

Met deze behandeling kunnen wij o.a.:
Oogleden liften, rimpels verwijderen of sterk verminderen, pigmentvlekken verwijderen en littekens verzachten... en dat allemaal zonder operatie!

De resultaten zijn hetzelfde als met plastische chirurgie, of botox. Alleen met de fibroblast behandeling is de herstelperiode veel korter en veel minder intensief. Na 5 tot 8 dagen is uw huid al herstelt van de behandeling en zal uw huid van binnenuit verder gaan met de aanmaak van nieuwe fibroblasten waardoor uw huid nog strakker wordt.

Stoort u zich aan die overhangende oogleden, rimpels rond de mond, kraaienpootjes etc. en wilt u meer informatie of een GRATIS intake-gesprek neem dan contact met:
All Seasons Beauty Studio, 0478-586632
Bazuinstraat 38
5802 JW Venray

Revolutionaire ooglift in 1 behandeling - JPL Pro

Schoonheidssalon Mooi : Met trots kunnen wij zeggen specialist te zijn in ogen liften in 1 behandeling (zonder snijden). Revolutionaire behandeling voor boven en/of onder ooglid

Shares

Check Also

Menu