This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more

Joyce haar ooglift met PleXr

x

Joyce haar ooglift met PleXr

In deze video zie je Joyce (37) die last heeft van haar vermoeide blik. De PleXr belooft de huid te verstrakken en zo het oog te liften. De behandeling is Joyce meegevallen, het herstel daarentegen...

Hou de website in de gaten voor de voor- en na foto!

Ooglifting met PlexR

PLEXR® Soft Surgery is een van de meest innovatieve en effectieve medische apparaten voor niet invasieve medisch/cosmetische behandelingen en is nu ook in Nederland beschikbaar. Het apparaat is ontwikkeld in Italië door Prof. Dr. Giorgio Fippo en is hét alternatief voor klassieke esthetische chirurgie. Meer informatie? Ga naar
x

Ooglid- & wenkbrauwlifting met PlexR

PlexR behandelingen geven direct een definitief resultaat. De PlexR kan gebruikt worden voor het verwijderen van overtollig huid, facelifting, rimpelverwijdering & meer. Volg ons voor meer video's en updates!

Ooglidcorrectie & lifting met PlexR

Een ooglidcorrectie met de PlexR methode levert direct en permanent resultaat op. Volg ons voor meer videos!
x

Ooglidcorrectie ervaringen

In februari 2017 heeft Babs een ooglidcorrectie laten uitvoeren. Dit is een van de beste beslissingen die ze heeft gemaakt. Ze is nu 3 maanden en heel tevreden met het resultaat. Het is een wereld van verschil met haar nieuwe ogen.

Alles over de PlexR | Furrow.nl

De Plexr is een nieuwe behandeling waarmee je zonder naald of mes je huid kan verstrakken. Met behulp van (kleine) bliksemflitsen zorgt het apparaat ervoor dat je huidvezels worden samengetrokken met als gevolg een liftend effect. Vooral de dunne huid rond je ogen is geschikt om te behandelen met de Plexr en daarom wordt hij ook wel gezien als hét alternatief voor de ooglidcorrectie.

Maar er zijn meer gebieden die je met de Plexr kunt behandelen. Benieuwd of jouw indicatie erbij staat? In deze video vertelt cosmetisch arts Rogier Meulenaar alles over de mogelijkheden (en resultaten!) van de Plexr.

Wil je niets missen van mijn video's? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:
x

PLEXR BEHANDELING | OOGLIFT

Huisartskliniek Westervoort (binnenkort ook landelijk) biedt de innovatieve Soft Surgery / PlexR behandeling. De PlexR behandeling behoort tot de nieuwste generatie huidbehandelingen. Ons apparaat is voorzien van de allernieuwste, verbeterde technologie. Hiermee bieden we u één van de meest innovatieve, effectieve en veilige medische methodes voor niet-invasieve medische/cosmetische behandelingen.

Voordelen: geen snijwerk, geen hechtingen.
Behandelingen: ooglift, huidverjonging en -verstrakking, kleine chirurgische ingrepen als het verwijderen van moedervlekken, wratjes, bultjes, littekens, acne of gele plekjes rondom de oogleden.

PLEXR ilə akne scar müalicəsi

Plexr cihazı ilə akne müalicəsi

Hoe geneest Plexr; twee weken behandeling

Hoe geneest Plexr; Plexr/filler/laser_gezicht_uitgangssituatie

Ik was heel benieuwd hoe een standaard gezicht als het mijne wel/niet zou veranderen van de moderne cosmetische zorg.

Uitgangssituatie
- dunnere bovenlip door leeftijd
- rokerslijntjes zonder te roken
- langzaam toenemende couperose
- totaal gebrek aan huidverzorging
-groeiende onderkin/slappere huid hals
x

Revolutionaire ooglift in 1 behandeling - JPL Pro

Schoonheidssalon Mooi : Met trots kunnen wij zeggen specialist te zijn in ogen liften in 1 behandeling (zonder snijden). Revolutionaire behandeling voor boven en/of onder ooglid

PlexR, ooglidcorrectie zonder te snijden, en rimpels weg,bij Skintastics

PlexR behandeling bij Skintastics Cosmetische Kliniek, ooglidcorrectie zonder te snijden. Rimpels minder/weg zonder een facelift.consult bij Skintastics is gratis en vrijblijvend. PlexR
x

Verwijdering lipplooien, hals- & facelifting met PlexR methode

Verwijdering lipplooien, hals- & facelifting met PlexR methode

Gummy Smile trattato con Plexr 2

Gummy Smile trattato con Plexr 2

Rode huid na PlexR | FURROW.NL

De PlexR wordt gezien als het alternatief voor een ooglidcorrectie, maar na afloop van de behandeling moet je rekening houden met een rode huid, pijn, korstjes, jeuk en opgezwollen ogen.
Om hyperpigmentatie (permanente rode verkleuring van je huid) en andere bijwerkingen te voorkomen is de nazorg misschien wel net zo belangrijk als de behandeling zelf.
In deze video legt cosmetisch arts Rogier Meulenaar alles uit over hoe je je huid het beste kan verzorgen en wat je kan doen als je last hebt een rode huid na de PlexR-behandeling.Wil je niets missen van mijn video's? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:
x

hoe geneest een Plexr behandeling_ dag 4

De drie dagen ervoor heeft er speciale make-up op gezeten. Nu net onder de douche vandaan

arts: willeke Kamphof, Haarlem

Mandy over haar bovenooglidcorrectie

Mandy uit Amsterdam vertelt over haar bovenooglidcorrectie bij Bloemingdael Plastische Chirurgie. De behandeling is uitgevoerd door drs. Wouter van der Pot.

Lees meer over ooglidcorrecties:

20170418 114137

Plasma Ooglifting met de D.A.S. methode. Ooglift zonder snijden.

Plexr Ooglidcorrectie in Groningen door Dr. Daniel Chesik

Heeft u last van overhangende oogleden, maar wilt u liever geen chirurgische ingreep? Plexr is het revolutionaire alternatief voor een operatieve ooglidcorrectie. Deze innovatieve behandeling lift uw huid zonder dat u onder het mes hoeft. Plexr wint in Nederland snel aan populariteit omdat het veilig en snel is en biedt een blijvend mooie resultaat.
Voor meer informatie zie onze website:

Eyelift / Ooglift met de Purebeau Fibroblast @ All Seasons Beauty Studio

Shares

x

Check Also

x

Menu