This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more

PlexR behandeling onderkant ogen/ wallen - diesnaloomans.nl

x

Alles over de PlexR | Furrow.nl

De Plexr is een nieuwe behandeling waarmee je zonder naald of mes je huid kan verstrakken. Met behulp van (kleine) bliksemflitsen zorgt het apparaat ervoor dat je huidvezels worden samengetrokken met als gevolg een liftend effect. Vooral de dunne huid rond je ogen is geschikt om te behandelen met de Plexr en daarom wordt hij ook wel gezien als hét alternatief voor de ooglidcorrectie.

Maar er zijn meer gebieden die je met de Plexr kunt behandelen. Benieuwd of jouw indicatie erbij staat? In deze video vertelt cosmetisch arts Rogier Meulenaar alles over de mogelijkheden (en resultaten!) van de Plexr.

Wil je niets missen van mijn video's? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:

Willeke Kamphof over PlexR op Net5

x

Ooglifting met PlexR

PLEXR® Soft Surgery is een van de meest innovatieve en effectieve medische apparaten voor niet invasieve medisch/cosmetische behandelingen en is nu ook in Nederland beschikbaar. Het apparaat is ontwikkeld in Italië door Prof. Dr. Giorgio Fippo en is hét alternatief voor klassieke esthetische chirurgie. Meer informatie? Ga naar

Dr. Babak van Clinic 63 over de PlexR

Dr. Babak van Clinic 63 over de PlexR
x

Rokerslijntjes verwijderen met de PlexR | FURROW.NL

Zelfs als je nooit een sigaret aangeraakt hebt, kunnen rokerslijntjes ontstaan. Zo makkelijk als ze ontstaan, zo moeilijk krijg je ze weer weg.
Rokerslijntjes zijn één van de meest hardnekkige rimpels en met alleen een crème win je de oorlog niet.


Wil je rokerslijntjes verminderen dan zijn er verschillende behandelingen waar je uit kunt kiezen: laser, een chemische peeling, botox, filler met hyaluronzuur. Of de PlexR.

Wil je niets missen van mijn video's? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:

OOGLIDCORRECTIE ZONDER OPERATIE | FURROW.NL

Wil je van overtollig huid op je bovenste of onderste ooglid verlost worden, dan kom je al snel bij een ooglidcorrectie uit. Ondanks dat het een relatief eenvoudige (poliklinische) behandeling is, kan het zijn dat je toch opziet tegen deze 'operatie' en hem voor je uitschuift, of in het ergste geval helemaal niet durft te ondergaan. Geen nood, vanaf nu kun je ook in Nederland terecht voor een ooglidcorrectie zonder operatie.

PlexR is een relatief nieuwe behandeling waarbij je verlost wordt van hangende oogleden, zonder dat er een operatie nodig is. Zitten er risico’s aan deze behandeling? Is het effect hetzelfde als een 'echte ooglidcorrectie’? En wat kost het? ​In deze video beantwoordt Cosmetisch arts Rogier Meulenaar al jouw (en mijn!) vragen over de ooglidcorrectie zonder operatie.

Wil je niets missen van mijn video's? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:
x

VLOG: DONKERE KRINGEN OGEN WEGHALEN MET FILLERS

Yasmine is helemaal klaar met de donkere kringen onder haar ogen en laat ze weghalen door middel van een behandeling met fillers.

Beautify is een online lifestyle magazine voor de twentysomething vrouw die alles uit het leven wil halen. Of het nou gaat om je liefdesleven, je uiterlijk, je carrière, wat je eet of wie je ultieme droomman is, Beautify helpt je om het maximale te bereiken.


▶ Lees ook:


▶ Bekijk hier de website:


▶ Check ook ons kanaal:


▶ Wil je meer van Beautify?

▶ Of volg ons op social media:
↳ Facebook:
↳ Instagram:

Workshop Plexr | Furrow.nl

Wil je niets missen van mijn video's? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:

Wallen onder ogen verminderen: spectaculair resultaat | FURROW.NL

Te weinig slaap, verandering van pigment of volumeverlies kunnen de oorzaak zijn van wallen onder je ogen. Geen stress. je kunt er iets aan doen.

Wallen onder ogen verminderen

In deze video legt cosmetisch arts Bart Biermans precies uit (en zie je!) hoe je wallen onder ogen verwijdert. En soms is het resultaat van een behandeling echt spectaculair.

Wil je niets missen van de video's van Furrow? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:

WALLEN ONDER OGEN LATEN BEHANDELEN MET CANULE | FURROW.NL

Wil je instant van je wallen verlost worden, dan zijn fillers ideaal. Maar deze behandeling is niet geheel zonder bijwerkingen. Blauwe plekken, maar ook (tijdelijke) blindheid ligt op de loer... Gelukkig kun je de risico's beperken door in plaats van een naald een canule te gebruiken.

Wallen onder ogen laten behandelen

In deze video vertelt cosmetisch arts Monique Dikrama alles over wat in haar ogen de meest veilige manier is om de wallen onder je ogen te laten behandelen.

Wil je niets missen van mijn video's? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:
x

What Is Plexr Used For

Wallen onder ogen verwijderen | FURROW.NL

Zelfs na de meest beroerde nacht, zie je er nog steeds uitgeslapen uit. Er zijn weinig behandelingen zo dankbaar als de wallen onder je ogen verwijderen.

Wil je niets missen van mijn video's? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:
x

Joyce haar ooglift met PleXr

In deze video zie je Joyce (37) die last heeft van haar vermoeide blik. De PleXr belooft de huid te verstrakken en zo het oog te liften. De behandeling is Joyce meegevallen, het herstel daarentegen...

Hou de website in de gaten voor de voor- en na foto!

Rode huid na PlexR | FURROW.NL

De PlexR wordt gezien als het alternatief voor een ooglidcorrectie, maar na afloop van de behandeling moet je rekening houden met een rode huid, pijn, korstjes, jeuk en opgezwollen ogen.
Om hyperpigmentatie (permanente rode verkleuring van je huid) en andere bijwerkingen te voorkomen is de nazorg misschien wel net zo belangrijk als de behandeling zelf.
In deze video legt cosmetisch arts Rogier Meulenaar alles uit over hoe je je huid het beste kan verzorgen en wat je kan doen als je last hebt een rode huid na de PlexR-behandeling.Wil je niets missen van mijn video's? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:

Onderooglidcorrectie Jeroen Smits | ABC Clinic

Presentator en ondernemer Jeroen Smits heeft zijn wallen laten behandelen bij ABC Clinic. Naar aanleiding van een gesprek met cosmetisch arts Arthur Ludlage en plastisch chirurg Gerd Fabre heeft Jeroen gekozen voor de chirurgische ooglidcorrectie. Het alternatief waren injectables. Echter, zijn voorkeur gaat uit naar een definitieve oplossing voor zijn wallen onder de ogen.
x

Alles over wallen onder de ogen

Wallen onder ogen


Veel mensen denken dat wallen onder de ogen alleen chirurgisch te verwijderen zijn. Dit is echter niet waar. Wallen zijn ook heel goed te behandelen met een hyaluronzuur filler. Hoe? Wij leggen het u uit. Een wal lijkt vaak een overschot aan volume te zijn, waarbij de logische gedachte is om dit weg te laten snijden. Maar een wal ontstaat juist door het tegenovergestelde; een tekort aan volume. Door dit volume terug aan te vullen met een hyaluronzuur filler, zal de wal zichtbaar minder worden en in veel gevallen zelfs helemaal verdwijnen. Donkere kringen onder de ogen worden ook vaak wallen genoemd. Een donkere kring kan door 2 dingen ontstaan; doorbloeding of volume verlies. In het geval van volume verlies is de hyaluronzuur filler de oplossing, in het geval van doorbloeding kan de eye regen behandeling of carboxy therapie een oplossing zijn. Soms worden deze behandelingen ook in combinatie gebruikt voor een optimaal resultaat. Een moeilijkere kring om te behandelen is een pigment kring. In dit geval kunnen carboxy therapie, de eye regen behandeling en verschillende cremes zeker voor een verbetering zorgen, maar ze zullen nooit helemaal verdwijnen. Veel mensen vinden het gevaarlijk om zo vlak onder de ogen een filler te plaatsen, maar met de juiste techniek en materialen is dit niet het geval. Wij gebruiken een canule en zullen niet met een naald vlak onder het oog prikken. Met een canule wordt via een klein gaat op een veilige afstand van het oog de behandeling uitgevoerd. Op deze manier voorkom je blauwe plekken en zwelling onder het oog. Er is hierdoor maar een hele korte down-time. Je zou bij wijze van spreken meteen na de behandeling de stad in kunnen. Dit is niet te vergelijken met een ooglidcorrectie; dan ben je al snel 1 tot 2 weken onder de pannen. Hyaluronzuur fillers blijven onder het oog zo’n 1,5 tot 2 jaar zichtbaar zitten. Na deze periode is de filler zeker nog niet helemaal weg, maar zie je wel dat het iets minder wordt en wij raden in dat geval vaak een top-up aan. Kortom, wallen en donkere kringen zijn op verschillende manieren te behandelen. De meest voorkomende manier is het gebruik van hyaluronzuur fillers. Dit is een zeer veilige en langdurige oplossing, mits de juiste techniek en materialen worden gebruikt. Voor meer informatie zie een van onze andere video’s over fillers of bezoek onze website.

---- Gerelateerde video’s
Fillers:
Oorzaak wallen:
Juvéderm:
Carboxytherapie:
Hyaluronzuur:

---- Website:
Facebook:
Twitter:

---- Kliniek Dokter Frodo Amsterdam

Simone's vlog: Plasma pen

Hierbij Simone's eerlijke mening. Ze vertelt over hoe zij de behandeling met de plasma pen heeft ervaren.

Nieuwsgierig geworden? Of wilt u meer informatie ontvangen? Twijfel niet maar bel voor een afspraak op 0487-523823 of kijk voor meer informatie op

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Camera en presentatie: Simone de Wildt
Edit: Amber Slot

• Licence:

Cipher Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License

Wallen onder ogen verwijderen met fillers

Wallen onder ogen verwijderen


Onder wallen kunnen zowel de donkere kringen als de vochtophopingen onder de ogen worden bedoeld. Op deze pagina bespreken we de vochtophopingen. Kijk voor meer informatie over donkere kringen op de speciale pagina hierover.


HOE ZIEN DE TRAANGOOT EN WALLEN ERUIT?

Iedereen heeft wel eens last van wallen, vooral als je te weinig hebt geslapen. Er ontstaan dan vochtophopingen onder de ogen. Vanuit de middelste ooghoek ontstaat een groeve, de traangoot. Als je ouder wordt, wordt de huid dunner en kan het vocht minder makkelijk weg. Sterke wallen en traangoot kunnen als storend worden ervaren, maar er zijn goede behandelingen voor. Ook kun je veel bereiken met preventie.


WANNEER ZOU JE IETS AAN JE TRAANGOOT EN WALLEN KUNNEN DOEN?

Van rimpels ga je niet dood, maar ze kunnen wel je levenskwaliteit verminderen. Als je je ergert aan de kwaliteit van je huid en aan je rimpels, kan het slim zijn om een afspraak te maken met een cosmetisch arts. Hij of zij kan je huid beoordelen en kan een persoonlijk behandelplan voor je opstellen. Een cosmetisch arts kan ook je adviseren over medisch rimpelbehandelingen zoals behandeling van de traangoot en wallen.

INJECTABLES EN CHIRURGISCHE PROCEDURES

Een verscheidenheid aan skin-surfacing technieken, injectables, fillers en chirurgische procedures zijn beschikbaar om de traangoot en wallen te bestrijden. Elke behandeling heeft voor en nadelen. Vaak geeft een combinatie van behandelingen de beste resultaten.

Fillers: Het mooiste effect wordt gerealiseerd door hyaluronzuur Juvederm.

Ooglidcorrectie: Een ooglidcorrectie zorgt ervoor dat het teveel aan huid en vet van de onderste oogleden worden weggehaald en de onderliggende spieren en bindweefsel wordt aangetrokken. De resultaten houden ongeveer 5 tot 10 jaar aan. De herstelperiode kan erg lang duren. Kneuzing en zwelling zijn meestal nog verscheidene weken aanwezig na de chirurgie.

ZELF RIMPELS VOORKOMEN

Er zijn verschillende dingen die je zelf kan doen om een diepe traangoot en wallen te voorkomen. Allereerst is het belangrijk om voldoende te slapen. Een goede nachtrust stimuleert de hormoonhuishouding waardoor collageen en elastine worden aangemaakt. Wees jezelf bewust welke bewegingen je met je gezicht maakt overdag. Probeer je gezichtsspieren zo ontspannen als mogelijk te houden.

Een diepe traangoot en wallen kunnen zorgen voor een vermoeide of sombere uitstraling en een matte huidskleur. Om dit te voorkomen is het goed om twee keer per week je gezicht te scrubben, maar wees voorzichtig met de huid rondom je ogen. Maak cirkelbewegingen tijdens het scrubben en zorg voor een goede vochtinbrengende crème. Verschillende ingrediënten zijn in verband gebracht met het verminderen van rimpels, zoals kokosnootolie, druivenpitolie en olijfolie. Deze oliën werken door hun natuurlijke anti-oxidanten. Je kunt ook rimpels voorkomen door deze en andere voedingsmiddelen die rijk zijn aan anti-oxidanten dagelijks te eten.

wallen onder ogen aanbeienzalf
donkere kringen verminderen
blauwe wallen
wallen voorkomen
middel tegen wallen onder de ogen
wallen of kringen onder de ogen
erfelijke wallen verwijderen
donkere wallen onder ogen mannen
donkere randen om ogen
behandeling tegen wallen onder de ogen
wallen onder ogen weg
sperti tegen wallen onder de ogen
kringen onder ogen wegwerken
donkere kringen onder ogen mannen
wallen wegwerken tips
product tegen wallen
donkere kringen onder ogen
wallen onder ogen creme
wallen onder ogen aambeienzalf
wallen onder ogen verwijderen
wallen onder ogen verminderen
wallen onder ogen bestrijden
wallen onder ogen mannen
wallen onder ogen forum

FILLERS onder je ogen! | FURROW.NL

Als slaaptekort de oorzaak van jouw wallen is, dan kan het al helpen om wat vaker vroeger naar bed te gaan. Maar zorgt volumeverlies voor een vermoeide blik, dan zou je fillers onder je ogen kunnen overwegen. In deze video legt cosmetisch arts Bart Biermans alles uit over deze relatief eenvoudige behandeling. Mits je cliënt niet te veeleisend is (zoals ik).

Wil je niets missen van mijn video's? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:

Haar verven plum en violet pastel ! & tulpen 🌷| Vlog #314 | Diesna Loomans

Best wel wat spijt van deze kleur haha en ik ga samen met Jool opzoek naar een mooi tulpen veld. Deze vinden wij in de Beemster :) Oh jee en Jax heeft een voorkeurskantje.. :( ❤ Abonneer hier (gratis):
Elke maandag, woensdag & vrijdag een vlog om 6:00 & soms nog een extra video. Vaak vind je extra info uit de vlogs ook op mijn blog:

Ik ben Diesna Loomans (33), mama van Jool (8) en Jax (0) & vriendin van Bart (37) Ik probeer zo fit mogelijk door het leven te gaan en alles er uit te halen wat er in zit. Daar vlog ik dagelijks over en daarnaast vlieg ik deels (freelance) als stewardess. Hoe ik dit alles combineer met mijn mama lifestyle!? Dat zie je hier! Omdat ik een edit freak ben, komt er zo nu en dan een extra leuke video tevoorschijn naast de vaste upload tijden. Abonneer daarom (gratis) om niets te missen.

SOCIAL:
ღ Blog:
ღ Instagram:
ღ Instagram:
ღ Twitter:
ღ Facebook:
ღ Snapchat: DiesnaLoomans

MEER OVER MIJ:
ღ Mijn intro video uit 2017:
ღ De draw my life video:
ღ Jaarvlog 2017:
ღ Alle extra video's:

ZWANGERSCHAP: (Uitgerekend op 22 Maart 2018)
ღ De zwangerschaps test vlog:
ღ De zwangerschaps vlogs:

MIJN EBOOK:
Ik heb een boek geschreven: Ohmyfitness. Dit is een 8 weken plan voor fitness, voeding en lifestyle. Het is als ebook/pdf verkrijgbaar:
Naast dit boek kan je ook met de code DIESNALOOMANS, 25 euro korting krijgen op je eerste sportmaand bij

FITNESS & WORKOUTS:
Ik heb een fitness opleiding en heb geprobeerd mijn tips ook in video's met jullie te delen :)
ღ Mijn afspeellijst met workouts:
ღ Fitness en afslank tips:

JOOL:
Jola heeft haar eigen kanaal: Jool verveelt zich nooit.
ღ Jola haar kanaal:
ღ Jola haar instagram:

STEWARDESS:
ღ De vliegvlogs:
ღ De reizen:

MUZIEK:
De muziek komt uit een library speciaal voor youtubers.
Het is daarom lastig om door te geven welk nummer ik gebruikt heb.

EDITS & CAMS:
Final cut pro (ik doe alles zelf) & kan hier dagen en nachten mee door gaan. Ik film met canon g7x en soms met mijn canon 80D. Ook film en edit ik voor diverse extene opdachtgevers.

CONTACT:
Diesna Loomans

info@diesnaloomans.nl

POST:
Social1nfluencers
t.a.v. Diesna Loomans
Rietlandpark 333
1019 DW Amsterdam

DE SOCIAL CODE:
Ik volg de richtlijnen van De Social Code.

Shares

x

Check Also

x

Menu