PlexR behandeling onderkant ogen/ wallen - diesnaloomans.nl

Alles over de PlexR | Furrow.nl

De Plexr is een nieuwe behandeling waarmee je zonder naald of mes je huid kan verstrakken. Met behulp van (kleine) bliksemflitsen zorgt het apparaat ervoor dat je huidvezels worden samengetrokken met als gevolg een liftend effect. Vooral de dunne huid rond je ogen is geschikt om te behandelen met de Plexr en daarom wordt hij ook wel gezien als hét alternatief voor de ooglidcorrectie.

Maar er zijn meer gebieden die je met de Plexr kunt behandelen. Benieuwd of jouw indicatie erbij staat? In deze video vertelt cosmetisch arts Rogier Meulenaar alles over de mogelijkheden (en resultaten!) van de Plexr.

Wil je niets missen van mijn video's? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:

Dr. Babak van Clinic 63 over de PlexR

Dr. Babak van Clinic 63 over de PlexR

Dr. Meulenaar van Praktijk Voor Injectables over PlexR

Dr. Meulenaar van Praktijk Voor Injectables over PlexR

Wallen behandeling - Tear trough treatment - Restylane

Doctor Tom van Eijk's signature treatment for dark circles.

Plasmage ooglid verstrakking zonder operatie zonder hechting Kliniek Vrijdag Leiden

Plasmage ooglidverstrakking, behandeling van wallen met Plasma Kliniek Vrijdag Leiden. Kliniek Vrijdag is 100% gespecialiseerd in behandelingen met Botox en fillers en in huidverbetering.

Doet een Plexr-behandeling pijn? | Furrow.nl

Wil je niets missen van mijn video's? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:

Roodheid en nazorg Plexr | Praktijk voor Injectables & Furrow

Maaike Dorsteen (Furrow) kwam bij Praktijk voor Injectables langs om meer te weten te komen over de Plexr nazorg en de bijbehorende korstjes en roodheid. In deze video kom je meer te weten over wat je wel en niet moet doen na een Plexr behandeling

PLEXR BEHANDELING | OOGLIFT

Huisartskliniek Westervoort (binnenkort ook landelijk) biedt de innovatieve Soft Surgery / PlexR behandeling. De PlexR behandeling behoort tot de nieuwste generatie huidbehandelingen. Ons apparaat is voorzien van de allernieuwste, verbeterde technologie. Hiermee bieden we u één van de meest innovatieve, effectieve en veilige medische methodes voor niet-invasieve medische/cosmetische behandelingen.

Voordelen: geen snijwerk, geen hechtingen.
Behandelingen: ooglift, huidverjonging en -verstrakking, kleine chirurgische ingrepen als het verwijderen van moedervlekken, wratjes, bultjes, littekens, acne of gele plekjes rondom de oogleden.

Bovenlip rimpel behandeling met Plexr

In deze video voer dr. Daniel Chesik een bovenlip behandeling uit.
Plooien bij de bovenlip worden ook wel ‘plooirokje’ of’barcode’ genoemd. Deze bovenliprimpels komen veel voor en worden vaak als hinderlijk ervaren.
Plooien boven de bovenlip zijn eenvoudig met en Plexr-behandeling te vervlakken. Door de huid rond de plooien bij de bovenlip met plasmastralen te behandelen, zorgt Plexr binnen een paar minuten al voor een spectaculaire verstrakking van plooien in het mondgebied. Fijne lijntjes verdwijnen en diepere rimpels zijn al direct na de behandeling zichtbaar minder diep. Niet alleen biedt Plexr een mooier resultaat dan fillers, het biedt ook een blijvend resultaat.
Voor meer informatie over deze behandeling zie onze website:

FILLERS onder je ogen! | FURROW.NL

Als slaaptekort de oorzaak van jouw wallen is, dan kan het al helpen om wat vaker vroeger naar bed te gaan. Maar zorgt volumeverlies voor een vermoeide blik, dan zou je fillers onder je ogen kunnen overwegen. In deze video legt cosmetisch arts Bart Biermans alles uit over deze relatief eenvoudige behandeling. Mits je cliënt niet te veeleisend is (zoals ik).

Wil je niets missen van mijn video's? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:

KOMT DIT OOIT NOG GOED??? - PLEXR | Alfredo Hernando | VLOG 26

In deze vlog neem ik jullie mee naar het culinair event Lekker Laren en krijg ik mijn eerste behandeling met PlexR. Het team van Barbery Clinic hebben mij erg goed geholpen en in deze video zal ik jullie meer uitleg geven over het product.
Deze video is het begin van een erg druk maar leuk weekend. Ik had alleen veel te veel beeldmateriaal dus binnenkort de rest.
Laat me weten wat je ervan vond en ik sta open voor jullie vragen.

Voor meer info of wil je gelijk een afspraak maken ga naar:

Ooglidcorrectie & lifting met PlexR

Een ooglidcorrectie met de PlexR methode levert direct en permanent resultaat op. Volg ons voor meer videos!

WALLEN ONDER OGEN LATEN BEHANDELEN MET CANULE | FURROW.NL

Wil je instant van je wallen verlost worden, dan zijn fillers ideaal. Maar deze behandeling is niet geheel zonder bijwerkingen. Blauwe plekken, maar ook (tijdelijke) blindheid ligt op de loer... Gelukkig kun je de risico's beperken door in plaats van een naald een canule te gebruiken.

Wallen onder ogen laten behandelen

In deze video vertelt cosmetisch arts Monique Dikrama alles over wat in haar ogen de meest veilige manier is om de wallen onder je ogen te laten behandelen.

Wil je niets missen van mijn video's? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:

Willeke Kamphof over PlexR op Net5

Wallen onder ogen verminderen: spectaculair resultaat | FURROW.NL

Te weinig slaap, verandering van pigment of volumeverlies kunnen de oorzaak zijn van wallen onder je ogen. Geen stress. je kunt er iets aan doen.

Wallen onder ogen verminderen

In deze video legt cosmetisch arts Bart Biermans precies uit (en zie je!) hoe je wallen onder ogen verwijdert. En soms is het resultaat van een behandeling echt spectaculair.

Wil je niets missen van de video's van Furrow? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:

Plasma behandeling met PlexR

Ooglidcorrectie boven en onder oogleden, kraaien pootjes, liplijntjes, hals en kin lach rimpels

Ooglift Ooglidcorrectie Zonder Snijden PlexR® 070 3941341 www.bogar.nl/ooglift


Tel. 070 - 3941341

PlexR behoort tot één van de meest innovatieve en nieuwe generatie medische apparatuur. Het wordt toegepast voor effectieve, veilige niet invasieve medisch/cosmetische behandelingen.

HOE WERKT HET?

Voor diverse chirurgische ingrepen (zonder scalpels & hechtingen) kan PlexR worden ingezet worden als een effectief alternatief zoals o.a. :

• Ooglift / Ooglidcorrectie

• Het verwijderen overtollige huid, kraaienpootjes en rokerslijntjes

• Lifting van wenkbrauwen, hals, mondhoeken en andere esthetische indicaties

Het resultaat van een PlexR behandeling is definitief en direct zichtbaar. Dit komt doordat een gesublimeerde huid niet in staat is zich te “herstellen”. Het gevolg hiervan is dat het resultaat van de behandeling permanent is.

Behalve het directe effect van lifting, kan er op langer termijn ook verjonging van de huid worden waargenomen. Dit omdat een behandeling met plasma tevens zorgt voor een indirecte biostimulatie in de diepere huidlagen. Het resultaat hiervan is dat aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels worden gestimuleerd. Hierdoor krijgen de behandelde gebieden een extra boost in stevigheid en volume. Dit in combinatie met de herstructurering van het bindweefsel.

BETAALBAAR
De niet-invasieve PlexR behandelingen zijn betaalbaar en voordeliger dan operatieve ingrepen.

BEHANDELEND ARTS

Behandelingen met de PlexR worden bij Bogar uitgevoerd door de zelfstandig handelend arts Robin Ernsting die speciaal voor deze methode is getraind.

TARIEVEN

• Boven ooglidcorrectie / ooglift € 550,00

• Onder ooglidcorrectie / ooglift € 350,00

• Kleine zone vanaf € 350,00 (b.v. wenkbrauwlift of verticale lijntjes bovenlip

• Mediumzone vanaf € 550,00 (b.v. voorhoofd met wenkbrauwlift of verticale lijntjes boven- en onderlip).

• Grote zone vanaf € 750,00 (b.v. hals versteviging en lifting)

ooglift, ooglidcorrectie, wenkbrauwlift, wenkbrauwen liften, kraaienpootjes, kraaienpootjes verwijderen, rimpels verwijderen, hals verstrakken, rokerslijntjes, oogliftcorrectie, hangende oogleden, ooglidcorrectie prijs, bovenooglidcorrectie, oogleden liften, prijs ooglidcorrectie, ooglidcorrectie aanbieding, bovenste ooglidcorrectie, ooglidcorrectie met laser, ooglift ervaringen, ooglidcorrectie kosten, ooglidcorrectie laser, laser oogcorrectie, oog liften, ooglidcorrectie laser ervaringen.070 3941341
Visseringlaan 20 B
2288 ER Rijswijk

Onderooglidcorrectie Jeroen Smits bij ABC Clinic

Presentator en ondernemer Jeroen Smits heeft zijn wallen laten behandelen bij ABC Clinic. Naar aanleiding van een gesprek met cosmetisch arts Arthur Ludlage en plastisch chirurg Gerd Fabre heeft Jeroen gekozen voor de chirurgische ooglidcorrectie. Het alternatief waren injectables. Echter, zijn voorkeur gaat uit naar een definitieve oplossing voor zijn wallen onder de ogen.

VLOG: DONKERE KRINGEN OGEN WEGHALEN MET FILLERS

Yasmine is helemaal klaar met de donkere kringen onder haar ogen en laat ze weghalen door middel van een behandeling met fillers.

Beautify is een online lifestyle magazine voor de twentysomething vrouw die alles uit het leven wil halen. Of het nou gaat om je liefdesleven, je uiterlijk, je carrière, wat je eet of wie je ultieme droomman is, Beautify helpt je om het maximale te bereiken.


▶ Lees ook:


▶ Bekijk hier de website:


▶ Check ook ons kanaal:


▶ Wil je meer van Beautify?

▶ Of volg ons op social media:
↳ Facebook:
↳ Instagram:

Joyce haar ooglift met PleXr

In deze video zie je Joyce (37) die last heeft van haar vermoeide blik. De PleXr belooft de huid te verstrakken en zo het oog te liften. De behandeling is Joyce meegevallen, het herstel daarentegen...

Hou de website in de gaten voor de voor- en na foto!

Shares

Check Also

Menu