PlexR behandeling onderkant ogen/ wallen - diesnaloomans.nl

Alles over de PlexR | Furrow.nl

De Plexr is een nieuwe behandeling waarmee je zonder naald of mes je huid kan verstrakken. Met behulp van (kleine) bliksemflitsen zorgt het apparaat ervoor dat je huidvezels worden samengetrokken met als gevolg een liftend effect. Vooral de dunne huid rond je ogen is geschikt om te behandelen met de Plexr en daarom wordt hij ook wel gezien als hét alternatief voor de ooglidcorrectie.

Maar er zijn meer gebieden die je met de Plexr kunt behandelen. Benieuwd of jouw indicatie erbij staat? In deze video vertelt cosmetisch arts Rogier Meulenaar alles over de mogelijkheden (en resultaten!) van de Plexr.

Wil je niets missen van mijn video's? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:

PLEXR BEHANDELING | OOGLIFT

Huisartskliniek Westervoort (binnenkort ook landelijk) biedt de innovatieve Soft Surgery / PlexR behandeling. De PlexR behandeling behoort tot de nieuwste generatie huidbehandelingen. Ons apparaat is voorzien van de allernieuwste, verbeterde technologie. Hiermee bieden we u één van de meest innovatieve, effectieve en veilige medische methodes voor niet-invasieve medische/cosmetische behandelingen.

Voordelen: geen snijwerk, geen hechtingen.
Behandelingen: ooglift, huidverjonging en -verstrakking, kleine chirurgische ingrepen als het verwijderen van moedervlekken, wratjes, bultjes, littekens, acne of gele plekjes rondom de oogleden.

Gruwelijk enge dag (volgens Jool) | Vlog #203 | Diesna Loomans

We gaan vandaag alles versieren voor de Gender Reveal, maar ik val in
slaap. Jola heeft vandaag een gruwelijk enge dag op school.. en op de weg terug naar huis :) Oh en ❤ Abonneer hier (gratis):
Elke werkdag een vlog om 6:00 & vaak op zondag nog een extra video.

Ik ben Diesna Loomans (32) mama van Jool (7) & vriendin van Bart (37) Ik sport, vlieg, dans, test, blog & vlog. Spreek de waarheid en doorbreek taboe's ღ Niets is mooier dan het lijkt & niets lijkt mooier dan het is.

En wij zijn ZWANGER! (Uitgerekend op 22 Maart 2018)
ღ De zwangerschaps test vlog:
ღ De zwangerschaps vlogs:
ღ Jola haar kanaal:

Ik heb een boek geschreven: Ohmyfitness. Dit is een 8 weken plan voor fitness, voeding en lifestyle. Het is als ebook/pdf verkrijgbaar:

❤ Je vind mij ook hier:
ღ Blog:
ღ Instagram:
ღ Instagram:
ღ Twitter:
ღ Facebook:
ღ Snapchat: DiesnaLoomans (pas op voor gekkigheid)
ღ United Wardrobe:

❤ Muziek: De muziek komt uit een library speciaal voor youtubers.
Het is daarom lastig om door te geven welk nummer ik gebruikt heb.

❤ Contact:
Diesna Loomans

info@diesnaloomans.nl

Iets opsturen?
Dan kan dat naar:
Social1nfluencers
t.a.v. Diesna Loomans
Passeerdersgracht 18
1016XH Amsterdam

Ooglifting met PlexR

PLEXR® Soft Surgery is een van de meest innovatieve en effectieve medische apparaten voor niet invasieve medisch/cosmetische behandelingen en is nu ook in Nederland beschikbaar. Het apparaat is ontwikkeld in Italië door Prof. Dr. Giorgio Fippo en is hét alternatief voor klassieke esthetische chirurgie. Meer informatie? Ga naar

Wallen onder ogen verwijderen met fillers

Wallen onder ogen verwijderen


Onder wallen kunnen zowel de donkere kringen als de vochtophopingen onder de ogen worden bedoeld. Op deze pagina bespreken we de vochtophopingen. Kijk voor meer informatie over donkere kringen op de speciale pagina hierover.


HOE ZIEN DE TRAANGOOT EN WALLEN ERUIT?

Iedereen heeft wel eens last van wallen, vooral als je te weinig hebt geslapen. Er ontstaan dan vochtophopingen onder de ogen. Vanuit de middelste ooghoek ontstaat een groeve, de traangoot. Als je ouder wordt, wordt de huid dunner en kan het vocht minder makkelijk weg. Sterke wallen en traangoot kunnen als storend worden ervaren, maar er zijn goede behandelingen voor. Ook kun je veel bereiken met preventie.


WANNEER ZOU JE IETS AAN JE TRAANGOOT EN WALLEN KUNNEN DOEN?

Van rimpels ga je niet dood, maar ze kunnen wel je levenskwaliteit verminderen. Als je je ergert aan de kwaliteit van je huid en aan je rimpels, kan het slim zijn om een afspraak te maken met een cosmetisch arts. Hij of zij kan je huid beoordelen en kan een persoonlijk behandelplan voor je opstellen. Een cosmetisch arts kan ook je adviseren over medisch rimpelbehandelingen zoals behandeling van de traangoot en wallen.

INJECTABLES EN CHIRURGISCHE PROCEDURES

Een verscheidenheid aan skin-surfacing technieken, injectables, fillers en chirurgische procedures zijn beschikbaar om de traangoot en wallen te bestrijden. Elke behandeling heeft voor en nadelen. Vaak geeft een combinatie van behandelingen de beste resultaten.

Fillers: Het mooiste effect wordt gerealiseerd door hyaluronzuur Juvederm.

Ooglidcorrectie: Een ooglidcorrectie zorgt ervoor dat het teveel aan huid en vet van de onderste oogleden worden weggehaald en de onderliggende spieren en bindweefsel wordt aangetrokken. De resultaten houden ongeveer 5 tot 10 jaar aan. De herstelperiode kan erg lang duren. Kneuzing en zwelling zijn meestal nog verscheidene weken aanwezig na de chirurgie.

ZELF RIMPELS VOORKOMEN

Er zijn verschillende dingen die je zelf kan doen om een diepe traangoot en wallen te voorkomen. Allereerst is het belangrijk om voldoende te slapen. Een goede nachtrust stimuleert de hormoonhuishouding waardoor collageen en elastine worden aangemaakt. Wees jezelf bewust welke bewegingen je met je gezicht maakt overdag. Probeer je gezichtsspieren zo ontspannen als mogelijk te houden.

Een diepe traangoot en wallen kunnen zorgen voor een vermoeide of sombere uitstraling en een matte huidskleur. Om dit te voorkomen is het goed om twee keer per week je gezicht te scrubben, maar wees voorzichtig met de huid rondom je ogen. Maak cirkelbewegingen tijdens het scrubben en zorg voor een goede vochtinbrengende crème. Verschillende ingrediënten zijn in verband gebracht met het verminderen van rimpels, zoals kokosnootolie, druivenpitolie en olijfolie. Deze oliën werken door hun natuurlijke anti-oxidanten. Je kunt ook rimpels voorkomen door deze en andere voedingsmiddelen die rijk zijn aan anti-oxidanten dagelijks te eten.

wallen onder ogen aanbeienzalf
donkere kringen verminderen
blauwe wallen
wallen voorkomen
middel tegen wallen onder de ogen
wallen of kringen onder de ogen
erfelijke wallen verwijderen
donkere wallen onder ogen mannen
donkere randen om ogen
behandeling tegen wallen onder de ogen
wallen onder ogen weg
sperti tegen wallen onder de ogen
kringen onder ogen wegwerken
donkere kringen onder ogen mannen
wallen wegwerken tips
product tegen wallen
donkere kringen onder ogen
wallen onder ogen creme
wallen onder ogen aambeienzalf
wallen onder ogen verwijderen
wallen onder ogen verminderen
wallen onder ogen bestrijden
wallen onder ogen mannen
wallen onder ogen forum

Verwijdering lipplooien, hals- & facelifting met PlexR methode

Verwijdering lipplooien, hals- & facelifting met PlexR methode

Plasma behandeling met PlexR

Ooglidcorrectie boven en onder oogleden, kraaien pootjes, liplijntjes, hals en kin lach rimpels

Wallen door te veel slaap?! | Furrow.nl

Wil je niets missen van mijn video's? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:

hoe geneest een Plexr behandeling_ dag 4

De drie dagen ervoor heeft er speciale make-up op gezeten. Nu net onder de douche vandaan

arts: willeke Kamphof, Haarlem

KOMT DIT OOIT NOG GOED??? - PLEXR | Alfredo Hernando | VLOG 26

In deze vlog neem ik jullie mee naar het culinair event Lekker Laren en krijg ik mijn eerste behandeling met PlexR. Het team van Barbery Clinic hebben mij erg goed geholpen en in deze video zal ik jullie meer uitleg geven over het product.
Deze video is het begin van een erg druk maar leuk weekend. Ik had alleen veel te veel beeldmateriaal dus binnenkort de rest.
Laat me weten wat je ervan vond en ik sta open voor jullie vragen.

Voor meer info of wil je gelijk een afspraak maken ga naar:

Willeke Kamphof over PlexR op Net5

Ooglift Ooglidcorrectie Zonder Snijden PlexR® 070 3941341 www.bogar.nl/ooglift


Tel. 070 - 3941341

PlexR behoort tot één van de meest innovatieve en nieuwe generatie medische apparatuur. Het wordt toegepast voor effectieve, veilige niet invasieve medisch/cosmetische behandelingen.

HOE WERKT HET?

Voor diverse chirurgische ingrepen (zonder scalpels & hechtingen) kan PlexR worden ingezet worden als een effectief alternatief zoals o.a. :

• Ooglift / Ooglidcorrectie

• Het verwijderen overtollige huid, kraaienpootjes en rokerslijntjes

• Lifting van wenkbrauwen, hals, mondhoeken en andere esthetische indicaties

Het resultaat van een PlexR behandeling is definitief en direct zichtbaar. Dit komt doordat een gesublimeerde huid niet in staat is zich te “herstellen”. Het gevolg hiervan is dat het resultaat van de behandeling permanent is.

Behalve het directe effect van lifting, kan er op langer termijn ook verjonging van de huid worden waargenomen. Dit omdat een behandeling met plasma tevens zorgt voor een indirecte biostimulatie in de diepere huidlagen. Het resultaat hiervan is dat aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels worden gestimuleerd. Hierdoor krijgen de behandelde gebieden een extra boost in stevigheid en volume. Dit in combinatie met de herstructurering van het bindweefsel.

BETAALBAAR
De niet-invasieve PlexR behandelingen zijn betaalbaar en voordeliger dan operatieve ingrepen.

BEHANDELEND ARTS

Behandelingen met de PlexR worden bij Bogar uitgevoerd door de zelfstandig handelend arts Robin Ernsting die speciaal voor deze methode is getraind.

TARIEVEN

• Boven ooglidcorrectie / ooglift € 550,00

• Onder ooglidcorrectie / ooglift € 350,00

• Kleine zone vanaf € 350,00 (b.v. wenkbrauwlift of verticale lijntjes bovenlip

• Mediumzone vanaf € 550,00 (b.v. voorhoofd met wenkbrauwlift of verticale lijntjes boven- en onderlip).

• Grote zone vanaf € 750,00 (b.v. hals versteviging en lifting)

ooglift, ooglidcorrectie, wenkbrauwlift, wenkbrauwen liften, kraaienpootjes, kraaienpootjes verwijderen, rimpels verwijderen, hals verstrakken, rokerslijntjes, oogliftcorrectie, hangende oogleden, ooglidcorrectie prijs, bovenooglidcorrectie, oogleden liften, prijs ooglidcorrectie, ooglidcorrectie aanbieding, bovenste ooglidcorrectie, ooglidcorrectie met laser, ooglift ervaringen, ooglidcorrectie kosten, ooglidcorrectie laser, laser oogcorrectie, oog liften, ooglidcorrectie laser ervaringen.070 3941341
Visseringlaan 20 B
2288 ER Rijswijk

WALLEN ONDER OGEN LATEN BEHANDELEN MET CANULE | FURROW.NL

Wil je instant van je wallen verlost worden, dan zijn fillers ideaal. Maar deze behandeling is niet geheel zonder bijwerkingen. Blauwe plekken, maar ook (tijdelijke) blindheid ligt op de loer... Gelukkig kun je de risico's beperken door in plaats van een naald een canule te gebruiken.

Wallen onder ogen laten behandelen

In deze video vertelt cosmetisch arts Monique Dikrama alles over wat in haar ogen de meest veilige manier is om de wallen onder je ogen te laten behandelen.

Wil je niets missen van mijn video's? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:

Alles over wallen onder de ogen

Wallen onder ogen


Veel mensen denken dat wallen onder de ogen alleen chirurgisch te verwijderen zijn. Dit is echter niet waar. Wallen zijn ook heel goed te behandelen met een hyaluronzuur filler. Hoe? Wij leggen het u uit. Een wal lijkt vaak een overschot aan volume te zijn, waarbij de logische gedachte is om dit weg te laten snijden. Maar een wal ontstaat juist door het tegenovergestelde; een tekort aan volume. Door dit volume terug aan te vullen met een hyaluronzuur filler, zal de wal zichtbaar minder worden en in veel gevallen zelfs helemaal verdwijnen. Donkere kringen onder de ogen worden ook vaak wallen genoemd. Een donkere kring kan door 2 dingen ontstaan; doorbloeding of volume verlies. In het geval van volume verlies is de hyaluronzuur filler de oplossing, in het geval van doorbloeding kan de eye regen behandeling of carboxy therapie een oplossing zijn. Soms worden deze behandelingen ook in combinatie gebruikt voor een optimaal resultaat. Een moeilijkere kring om te behandelen is een pigment kring. In dit geval kunnen carboxy therapie, de eye regen behandeling en verschillende cremes zeker voor een verbetering zorgen, maar ze zullen nooit helemaal verdwijnen. Veel mensen vinden het gevaarlijk om zo vlak onder de ogen een filler te plaatsen, maar met de juiste techniek en materialen is dit niet het geval. Wij gebruiken een canule en zullen niet met een naald vlak onder het oog prikken. Met een canule wordt via een klein gaat op een veilige afstand van het oog de behandeling uitgevoerd. Op deze manier voorkom je blauwe plekken en zwelling onder het oog. Er is hierdoor maar een hele korte down-time. Je zou bij wijze van spreken meteen na de behandeling de stad in kunnen. Dit is niet te vergelijken met een ooglidcorrectie; dan ben je al snel 1 tot 2 weken onder de pannen. Hyaluronzuur fillers blijven onder het oog zo’n 1,5 tot 2 jaar zichtbaar zitten. Na deze periode is de filler zeker nog niet helemaal weg, maar zie je wel dat het iets minder wordt en wij raden in dat geval vaak een top-up aan. Kortom, wallen en donkere kringen zijn op verschillende manieren te behandelen. De meest voorkomende manier is het gebruik van hyaluronzuur fillers. Dit is een zeer veilige en langdurige oplossing, mits de juiste techniek en materialen worden gebruikt. Voor meer informatie zie een van onze andere video’s over fillers of bezoek onze website.

---- Gerelateerde video’s
Fillers:
Oorzaak wallen:
Juvéderm:
Carboxytherapie:
Hyaluronzuur:

---- Website:
Facebook:
Twitter:

---- Kliniek Dokter Frodo Amsterdam

Workshop Plexr | Furrow.nl

Wil je niets missen van mijn video's? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:

Bovenlip rimpel behandeling met Plexr

In deze video voer dr. Daniel Chesik een bovenlip behandeling uit.
Plooien bij de bovenlip worden ook wel ‘plooirokje’ of’barcode’ genoemd. Deze bovenliprimpels komen veel voor en worden vaak als hinderlijk ervaren.
Plooien boven de bovenlip zijn eenvoudig met en Plexr-behandeling te vervlakken. Door de huid rond de plooien bij de bovenlip met plasmastralen te behandelen, zorgt Plexr binnen een paar minuten al voor een spectaculaire verstrakking van plooien in het mondgebied. Fijne lijntjes verdwijnen en diepere rimpels zijn al direct na de behandeling zichtbaar minder diep. Niet alleen biedt Plexr een mooier resultaat dan fillers, het biedt ook een blijvend resultaat.
Voor meer informatie over deze behandeling zie onze website:

Dr. Meulenaar van Praktijk Voor Injectables over PlexR

Dr. Meulenaar van Praktijk Voor Injectables over PlexR

OOGLIDCORRECTIE ZONDER OPERATIE | FURROW.NL

Wil je van overtollig huid op je bovenste of onderste ooglid verlost worden, dan kom je al snel bij een ooglidcorrectie uit. Ondanks dat het een relatief eenvoudige (poliklinische) behandeling is, kan het zijn dat je toch opziet tegen deze 'operatie' en hem voor je uitschuift, of in het ergste geval helemaal niet durft te ondergaan. Geen nood, vanaf nu kun je ook in Nederland terecht voor een ooglidcorrectie zonder operatie.

PlexR is een relatief nieuwe behandeling waarbij je verlost wordt van hangende oogleden, zonder dat er een operatie nodig is. Zitten er risico’s aan deze behandeling? Is het effect hetzelfde als een 'echte ooglidcorrectie’? En wat kost het? ​In deze video beantwoordt Cosmetisch arts Rogier Meulenaar al jouw (en mijn!) vragen over de ooglidcorrectie zonder operatie.

Wil je niets missen van mijn video's? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:

Doet een Plexr-behandeling pijn? | Furrow.nl

Wil je niets missen van mijn video's? Vergeet dan niet te abonneren, klik hier:


En leuk als je me volgt op:
Blog:


Facebook:
Twitter:
Instagram:

Joyce haar ooglift met PleXr

In deze video zie je Joyce (37) die last heeft van haar vermoeide blik. De PleXr belooft de huid te verstrakken en zo het oog te liften. De behandeling is Joyce meegevallen, het herstel daarentegen...

Hou de website in de gaten voor de voor- en na foto!

Shares

Check Also

Menu